Linder Fishing 440-alumiinisoutuvene

Linder Fishing 440-alumiinisoutuvene kauden 2020 kampanjahintaan!

Linder Fishing 440-alumiinisoutuvene on ollut vuoden 2019 halutuimpia veneitä ja niinpä jatkammekin myyntiä uudella huikealla kampanjalla.

Hinta 3290 € - Mukaan puinen trallisarja! (Arvo 322 €)

Kevyt mutta kuitenkin vakaa limisaumatyyppinen koko perheen soutuvene, joka sopii hyvin sisävesistöihin ja suojaisiin rannikkovesistöihin. Paikka pienelle perä- tai sähkömoottorille. Säilytystiloja perä- ja keskipenkin alla. FISHING 440:n polttoaineenkulutus on erittäin pieni, vain 0,11 l/merimaili 1 henkilön kuormalla 7 solmun nopeudella. Ympäristöä huomioiva venevalinta. Valmistettu korroosionkestävästä, korkealaatuisesta, lentokonealumiinia vastaavasta alumiinista. FISHING 440 toimitetaan varustettuna alumiiniairoilla ja pelastustikkaalla. Det Norske Veritasin hyväksymä. Securmark*-turvamerkitty.


Huomioithan myös kätevät veneilyä helpottavat lisävarusteet, joita Linder Fishing 440-alumiinisoutuveneeseen on saatavilla:

Aurinkokennopaketti

Penkkien väliin sisäkylkeen helposti kiinnitettävä aurinkopaneeli. Sis. 35w (2A) aurinkokenno, jännitesäädin, akkulaatikko, sekä tarvittavat kaapelit, ruuvit, kiristyshihnan, akkukengät.

 

Puutrallit - SISÄLTYY KAUDEN 2020 KAMPANJAHINTAAN!

Pellavaöljy kyllästetyt puutrallit, jotka helpottavat veneessä liikkumista ja lisäksi näyttävät hyvältä.

 

Keulakaide

Anodisoidusta alumiinista valmistettu keulakaide joka kestää säätä ja helpottaa veneeseen siirtymistä ja liikkumista.

 

Reelinkiämpäri (15L)

Veneen sisäkylkeen koukuilla kiinnittyvä reelinkiämpäri, joka kätevä säilytykseen ja helppo liikutella.