Linder Fishing 440-alumiinisoutuvene

Joko nostit ison mökkiveneen jo ylös?

Mutta vesille olisi vielä päästävä? Tässä olisi sopiva valinta siihen hommaan. Linder Fishing 440-alumiinisoutuveneen kanssa pärjäät vielä hyvin siihen asti, kunnes umpijäät tulevat. Vene on kevyt ja helppo liikutella ja kestävä alumiinirunko ei pelkää pikkujäätä.

Linder Fishing 440-alumiinisoutuvene on ollut tämän syksyn ja alkutalven halutuimpia veneitä ja päätimme jatkaa VENE18-messuilla aloitettua kampanjahintaa vielä vuoden loppuun asti.

Hinta 2990 € - vielä löytyy muutama yksilö kampanjahintaan!

Kevyt mutta kuitenkin vakaa limisaumatyyppinen koko perheen soutuvene, joka sopii hyvin sisävesistöihin ja suojaisiin rannikkovesistöihin. Paikka pienelle perä- tai sähkömoottorille. Säilytystiloja perä- ja keskipenkin alla. FISHING 440:n polttoaineenkulutus on erittäin pieni, vain 0,11 l/merimaili 1 henkilön kuormalla 7 solmun nopeudella. Ympäristöä huomioiva venevalinta. Valmistettu korroosionkestävästä, korkealaatuisesta, lentokonealumiinia vastaavasta alumiinista. FISHING 440 toimitetaan varustettuna alumiiniairoilla ja pelastustikkaalla. Det Norske Veritasin hyväksymä. Securmark*-turvamerkitty.


Huomioithan myös kätevät veneilyä helpottavat lisävarusteet, joita Linder Fishing 440-alumiinisoutuveneeseen on saatavilla:

Aurinkokennopaketti

Penkkien väliin sisäkylkeen helposti kiinnitettävä aurinkopaneeli. Sis. 35w (2A) aurinkokenno, jännitesäädin, akkulaatikko, sekä tarvittavat kaapelit, ruuvit, kiristyshihnan, akkukengät.

 

Puutrallit

Pellavaöljy kyllästetyt puutrallit, jotka helpottavat veneessä liikkumista ja lisäksi näyttävät hyvältä.

 

Keulakaide

Anodisoidusta alumiinista valmistettu keulakaide joka kestää säätä ja helpottaa veneeseen siirtymistä ja liikkumista.

 

Reelinkiämpäri (15L)

Veneen sisäkylkeen koukuilla kiinnittyvä reelinkiämpäri, joka kätevä säilytykseen ja helppo liikutella.