Linder Fishing 440-alumiinisoutuvene

Linder Fishing 440-alumiinisoutuvene kampanjahintaan vielä toukokuun 15 päivään asti!

Linder Fishing 440-alumiinisoutuvene on ollut syksyn, alkutalven ja kevään (2018-2019) halutuimpia veneitä ja nyt kampanjamme lähestyy maaliviivaa.

Hinta 2990 € - Kampanjahinta voimassa 15.05.2019 asti!

Kevyt mutta kuitenkin vakaa limisaumatyyppinen koko perheen soutuvene, joka sopii hyvin sisävesistöihin ja suojaisiin rannikkovesistöihin. Paikka pienelle perä- tai sähkömoottorille. Säilytystiloja perä- ja keskipenkin alla. FISHING 440:n polttoaineenkulutus on erittäin pieni, vain 0,11 l/merimaili 1 henkilön kuormalla 7 solmun nopeudella. Ympäristöä huomioiva venevalinta. Valmistettu korroosionkestävästä, korkealaatuisesta, lentokonealumiinia vastaavasta alumiinista. FISHING 440 toimitetaan varustettuna alumiiniairoilla ja pelastustikkaalla. Det Norske Veritasin hyväksymä. Securmark*-turvamerkitty.


Huomioithan myös kätevät veneilyä helpottavat lisävarusteet, joita Linder Fishing 440-alumiinisoutuveneeseen on saatavilla:

Aurinkokennopaketti

Penkkien väliin sisäkylkeen helposti kiinnitettävä aurinkopaneeli. Sis. 35w (2A) aurinkokenno, jännitesäädin, akkulaatikko, sekä tarvittavat kaapelit, ruuvit, kiristyshihnan, akkukengät.

 

Puutrallit

Pellavaöljy kyllästetyt puutrallit, jotka helpottavat veneessä liikkumista ja lisäksi näyttävät hyvältä.

 

Keulakaide

Anodisoidusta alumiinista valmistettu keulakaide joka kestää säätä ja helpottaa veneeseen siirtymistä ja liikkumista.

 

Reelinkiämpäri (15L)

Veneen sisäkylkeen koukuilla kiinnittyvä reelinkiämpäri, joka kätevä säilytykseen ja helppo liikutella.