Palvelut

Veneet

Venevalikoimastamme löytyy kaikille jotain! Saat kauttamme laadukkaat ja kestävät Linderin alumiiniveneet ja -kanootit sekä Mercuryn monipuoliset pehmeä- ja jäykkärunkoiset kumiveneet.

Lue Lisää

Moottorit

Hyvää on kiva myydä. Niinpä meidän moottorivalikoimamme koostuukin pääosin Mercuryn perä- ja sisämoottoreista. Teknisesti ylivoimanen ja kestävä Mercury on pitkään ollut se halutuin ja suosituin venemoottorivalmistaja maailmalla.

Lue Lisää

Varastoveneet ja vaihdokit

Aurinko paistaa yhtä makeasti myös käytetyn veneen puikoissa. Meiltä saat valmiiksi testatun veneen, jos uusin ja kallein ei ole mieleesi. Päivitämme vaihdokkien listaa koko ajan. Tule kurkkaamaan löytöjä!

Lue Lisää

Trailerit

Kunnon venetraileri avaa ovet koko maan vesistöille ja helpottaa kaluston liikuttelua. Venetraileriksi suosittelemme kotimaista Majava-merkkiä. Valikoimastamme löytyy kaiken kokoisille veneille trailereita, joilla on 20 vuoden puhkiruostumattomuustakuu.

Lue Lisää

Tarvikkeet

Kyllä vesillä on kiva liikkua, varsinkin kun on varustautunut oikein! Meillä on kattava valikoima veneilyvarusteita auttamaan sinua liikkumaan turvallisesti vesillä.

Lue Lisää