Sisäsivu

Arkip 530 BR

Linder laajentaa valikoimaa. Kirjaimellisesti. Arkip 530 BR on peräti 214 cm leveä. Kun pituuttakin on 530 cm, uimatasoineen 576 cm, saat veneen, jossa on tilaa 6 henkilölle. Veneen, joka sopii hyvin pitemmille merimatkoille.

Tyypilliselle Linder-konseptille – venytysmuovatulle rungolle – rakentuvat sopusuhtaiset linjat tekevät Arkip 530 BR:stä paitsi luotettavan ja vakaasti kulkevan, myös silmiinpistävän kauniin veneen.

Sulavalinjainen muoto ja 16° pohjakulma pitävät liukukynnyksen matalana ja mahdollistavat nopean ajon. Jopa 38 solmua 100 hevosvoiman moottorilla.

Arkip 530 BR on jo vakiona hyvin varusteltu. Siinä on esimerkiksi ovellinen kaksoispulpetti, kaasuvaimennetut flip up -mukavuusistuimet (korkeus- ja sivusäädettävät), kuomutalli kuomuineen, selkänojalliset takatyynyt, hydraulinen ohjauspyörä, 9 tuuman GPS/kaikuluotain (Garmin 922xs sis. DownVü-anturin ja anturikiinnikkeen), kiinteä säiliö (67 l), paikka irtosäiliöille, itsetyhjennys, automaattinen pilssipumppu, joustava pohjaratkaisu ts. irrotettavat säilytystilat perässä ja keulassa, integroitu porras, kulkemista helpottavat haineväkaiteet, reilut uimatasot integroiduin uimatikkain ja ankkurikotelot. Voidaan varustaa myös keulan istuintyynyillä, vesihiihto- kaarella ja kalastustasolla.

Arkip 530 BR on kuten kaikki Linder-veneet erittäin turvallinen. Kellukkeet rungon kyljissä, itsetyhjennys ja luonnollisesti 2,7 millimetrin alumiinirunko – tekevät elämyksestäsi turvallisen, vaikka sattuisit ajamaan karille. BR on lyhenne sanasta Bowrider, joka tarkoittaa tuulilasilla varustettua moottorivenettä, jossa on avoin etuosa, keula (englannin ’bow’). Runkomuodoltaan Bowrider on useimmiten daycruiser, tai hardtop-vene.

Ympäristöä huomioiva venevalinta. Valmistettu korroosionkestävästä, korkealaatuisesta, lentokonealumiinia vastaavasta alumiinista. Det Norske Veritasin hyväksymä. Securmark*-turvamerkitty.

Tuotenumero: 530000
Pituus: 530 cm (576 cm uimatasoineen)
Leveys: 214 cm Paino: 610 kg
Paino sis. moottorin enimmäispaino: 829 kg
Varalaita: 81 cm
Sisäkorkeus: 67 cm
Rungon syvyys: 112 cm
Rungon paksuus: 2,7 mm
Pohjakulma: 16°
Moottorisuositus: 70-100 hv (51-74 kW)
Moottorin enimmäisteho: 100 hv (74 kW)
Säädinkaapelinn pituus: 4,80 m
Ohjauskaapelin pituus: 4,80 m
Rikipituus: Pitkä
Suurin sallittu kuorma: 675 kg
Suurin sallittu henkilömäärä: 6
Hyväksytty keulasilmukka: Vakuutusluokka 3
CE-merkintä, luokka: C Rannikko ja saaristo